ПълноЛудие - ДЕН 2 на KAVARNA ROCK FEST 2011

17 Юли 2011
news page

OPETH, MOONSPELL, Tiamat, Sylosis

16.07.2011, стадион 'Калиакра', Каварна

текст: Ивайло Александров, снимки: Ивайло Александров

В средата на KAVARNA ROCK FEST 2011 врим и кипим във фестивална атмосфера. Разходките в Каварна за животоспасяващи литри бира и розе разкриват величествени гледки като повръщащ в храстите метъляга в 12 на обяд (сигурно е слънчасал!), чудесен изкоп в палатковия лагер, пълен с жар, над който весело се върти малко агне, а няколко кофи люспи от семки между седалките намекват, че е имало и почитатели на OPETH с потници, джапанки и ланци.

Срещите за автографи протичат в страхотна атмосфера (и канска жега), бандите са отворени за феновете си, а Фернандо от MOONSPELL дори махва на събраните пред решетката фенове, канейки ги да влизат, въпреки че тяхнотот време изтича и трябва да отстъпят място на SYLOSIS. Стриктният Павел Атанасов, PR мениджър на LOUD CONCERTS обаче не позволява своеволия в графика и повежда португалците към студиото на Официалното фестивално радио - високо над стадиона.

"Казват ми Майк, защото съм роден в Щатите, макар и родителите ми да са португалци. Върнах се в Португалия на 12 години, бях по-висок от връстниците ми, имах дълга коса и дънково яке с гръб на M

Източник: