VIVALDI METAL PROJECT

VIVALDI METAL PROJECT

Това е Седмицата на VIVALDI METAL PROJECT по радиото. 

Сензационната формация се завръща у нас този петък, 22 март.

Концертът е част цикъла 13 години радио ТАНГРА МЕГА РОК, а денят не е избран случайно и шоуто ще бъде в прослава на първия ден на пролетта!

В центъра на програмата ще бъде 'The Four Seasons' - албумът, в който VIVALDI METAL PROJECT представят безсмъртната музика на ВИВАЛДИ - с метъл китари, но и с вокали. 

Билети с цена 40 лв ще откриете в системите на Eventim.bg и EpayGo.bg, както и на всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще бъдат по 45 лв.

А през цялата седмица, слушайте специалните VIVALDI METAL PROJECT епизоди от поредицата - всеки ден в 7, 9, 13 и 15 часа БГ време.  
 
 

След грандиозната премиера на своето електрическо шоу в Античния театър в Пловдив миналия септември - този път проектът на италианския пианист, продуцент и композитор МАЕСТРО МИСТЕРИЯ ще се представи и пред софийската публика - на един по-интимен концерт в клуб *MIXTAPE 5*.

Някои вече определят VIVALDI METAL PROJECT като "Наследниците на NIGHTWISH", не само защото плуват в бурните води на симфоничния метъл, но и заради връзката на българските музиканти в групата с първия учител по музика на финландските мега звезди - ПЛАМЕН ДИМОВ.