БРУС ДИКИНСЪН обеща да спаси АВИОКОМПАНИЯТА, която иска да го СЪКРАТИ

23 Ноември 2011
news page

Както ви съобщихме вчера, вокалистът на IRON MAIDEN ще бъде освободен от Astraeus Airlines, където работеше като пилот през последните 5 години. Причината е финансовата несъстоятелност, която авиокомпанията е била принудена да обяви.

Именно ДИКИНСЪН бе капитан на последния курс - Джеда (Саудитска Арабия) - Манчестър, след което всички полети на Astraeus бяха преустановени. Сега, смелият пилот има план, как да спаси авиокомпанията, която е собственост на базирана в Исландия туристическа фирма. Според него, фирмата ще продължи напред, като отдава самолетите си под наем на по-големи авиокомпании, когато имат недостиг на ресурс за определени дестинации.

"На първо място, вече работя над план да спася Astraeus или поне да създам нов бизнес, който ще даде нова работа на моите приятели и бивши колеги от авиокомпанията." - споделя ДИКИНСЪН.

"Планът е сериозен и в него участват хора, които са много добри професионалисти. Виждам добър потенциал за възраждане на фирмата, в случай, че придобиването й се окаже възможно."

Вокалистът-пилот добавя, че "редица перспективни инвеститори" са изразили интерес към авиокомпанията. Неговият план предвижда откриването на 1 500 нови работни места и по паралелен проект, свързан със самолетостроенето в Южен Уелс, както и нова фирма за обучение на пилоти.

"Изключително съм надъхан от тези нови възможности, най-вече за възраждането под някаква форма на Astraeus. Ентусиазмът ми се подхранва и от потока от смс-и, които получих в секундата, в която си включих телефона след като приземих последния полет на Astraeus в понеделник. И не на последно място, естествено, от интереса на потенциалните инвеститори."

DICKINSON

Източник: bravewords.com