TRISTANIA също ще свирят на LOUD FESTIVAL 2012

21 Март 2012
news page

 TRISTANIA също ще свирят на LOUD FESTIVAL 2012!

Популярната норвежка готик метъл групаще открие концертната програма в Парка на Летище София на 2 юни. Феновете най-после ще имат възможност да видят отблизо апетитната Марианджела Демуртас.

В същия ден, на сцената на LOUD FESTIVAL 2012 ще се покаже друг мокър сън - КРИСТИНА СКАБИЯ със своята LAUNA COIL.

Освен това и BEHEMOTHSYMPHONY X, както и легендите W.A.S.P. 

След разнообразната програма на първия фестивален ден, на 3 юни идва ред на тежката артилерия с ASPHYX, MESHUGGAH, SOULFLY, ANNIHILATOR и могъщите SLAYER!

Двудневни билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg .

Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани билети на цена от 104 лв, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.

Напомняме, че освен убийствено добри групи, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, ФЕСТИВАЛНО РАДИО, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още.

Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

 

 

Източник: loudfestival.com