МУТРА нападна ТВ водещия КИРИЛ ХРИСТОВ

21 Май 2012
news page

Водещият на предаването 'НИЕ И ГРАДЪТ' на БНТ 1 - КИРИЛ ХРИСТОВ и получил юмручен удар след спречкване на улицата в събота.

КИРО, който започна кариерата си в музикалната телевизия ММ информира за инцидента в своя блог. Оказва се, че нападателят е друга фигура от телевизионния свят - ЮЛИАН КОНСТАНТИНОВ от 'Аз обичам България' и 'Стани Милионер' по Нова телевизия.

Той (на снимката долу) се е нахвърлил над ХРИСТОВ, след като последният му направил забележка, като повдигнал чистачките на джипа му - паркиран така на уличен ъгъл, че "нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. Въобще и не отварям дума за майка с количка".

"С изненада видях, че срещу мен идва ЮЛИАН КОНСТАНТИНОВ от 'Аз обичам България' и 'Стани Милионер' по Нова телевизия, обществена фигура, оперен певец, въобще харесван от медиите човек. Странното беше, че изглеждаше изключително засегнат." - разказва КИРО в своя блог.

'К’ъв ти е проблема на тебе, бе, отворко?“ – пита ме.

"Ами, господине, пречите на движението, затова ви предупреждавам. Друг би могъл директно да ви мине с ключ или да сложи камък в предното стъкло“ – обяснявам наистина смирено, респектиран от двуметровата планина фитнес мускули пред мен
.

"Следва размяна на реплики и култовото клише: „К’ъв си ти, бе?“, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата.

Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско и т.н. Т.е. това не е важно, не ме мислете мен. Идеята да напиша това е съвсем друга.

ПРОЧЕТЕТЕ ИДЕЯТА НА КИРИЛ ХРИСТОВ ТУК 




 

Източник: kiro.bg