КОМИК си чупи ВРАТА на фестивала DOWNLOAD 2012

11 Юни 2012
news page

Комикът БОБ СЛЕЙЪР си счупи врата по време на свое представление при откриването на британския фестивал DOWNLOAD 2012.

Номерът на СЛЕЙЪР се състоял в четвъртък вечер, в предфестивалната програма, в Шатрата за хумор и сатира - 'Comedy Tent'.

Актьорът представил номер, в който прави краудсирфинг в кофа за боклук и се очаквало публиката да го пренесе над главите си и да го ърне обратон на сцената.

Вместо това, СЛЕЙЪР бил изсипан от кофата и си ударил главата в пода.

"Вината си е само моя, явно съм ял твърде много пай." - споделя пострадалият, койте се самоопределя като “комик, промоутър, тур мениджър и идиот.”
 
"Ето защо краудсърфингът е забранен."–  споделя СЛЕЙЪР, който открил, че всъщност си е счупил врата чак ден по-късно, когато става жертва на нов инцидент, при друг номер.

Вратът адски ме болеше, но се прибрах директно у нас, без да ходя на лекар, защото на следващия ден трябваше да ставам рано, за да снимам номер, как карам двоен велосипед в Челси.

На другия ден започнахме снимките, но блъснах един пешеходец и си изкълчих палеца на ръката. Бинтовах го и завършихме снимките.

Отидох в болницата, където ми направиха рентген на ръката. Той показа, че палецът ми е счупен. Тогава им казах и за болките във врата - направиха ми нови снимки и откриха, че и той е счупен.
" - разказва СЛЕЙЪР.

Комикът твърди, че това няма да попречи на кариерата му, но все пак признава, че едва ли ще прави отново краудсърфинг в кофа за боклук.

В момента имам чудесна гипсова яка, силно превързана ръка и още по-чудесни болкоуспокояващи.”
 

 

Източник: classicrockmagazine.com