ФИЛ РЪД от AC/DC с белезници след нов инцидент

04 Декември 2014
news page

Проблемите на ФИЛ РЪД се задълбочават. Барабанистът на AC/DC бе в центъра на нов инцидент в новозеландския град Туаранга по-рано днес.

Полицаите оковали в белезници 60-годишния музикант и го отвели в ареста, след като той нарушил условията на освобождаване си под гаранция във връзка с обвиненията за заплаха за убийство и притежание на наркотици.

Очевидци на случката разказват пред вестник New Zealand Herald, че РЪД е участвал в кавга с "огромен мъж ", за когото се смята, че е бившият му телохранител. Преди сблъсъка, двамата са участвали в преследване с коли, след което се спречкали пред ресторант, като едрият мъж изкрещял "аз не работя вече за теб" и бутнал барабаниста в гърдите. Той паднал по гръб събаряйки няколко маси, от които се разлетели чинии с храна и чаши. След което, РЪД "сякаш полудял" и бил отведен в полицейската кола.

Музикантът не е бил вкаран в ареста, но е бил изправен директно пред съдия ПОЛ ГИЙГЪН в окръжния съд на Тауранга, който е наложил нови промени в условията на гаранцията. Според закона в Нова Зеландия, подробностите не могат да бъдат обявени публично. 

Основният проблем е, че той се е срещнал със своя бивш телохранител, а не е трябвало, защото последният е един от свидетелите срещу него.

ФИЛ РЪД ще се яви отново в съда на 10 февруари.

Междувременно, Седмицата на AC/DC по радио ТАНГРА МЕГА РОК продължава - виж..

Източник: classicrock.teamrock.com