Новият брой на 'ПРО-РОК' излиза на 23 декември с безплатeн CD

16 Декември 2014
news page

Новият брой на 'ПРО-РОК' ще излиза на 23 декември, при това с безплатeн CD с дебютния албум на JOHN STEEL с вокалист БЛЕЙЗ БЕЙЛИ!

Водещият материал в списанието е обзорът на 2014 година. Този епохален труд се разпростира на цели 18 страници!

"Ако през годината не сте следили новините редовно, ако сте заровили глава в миналото или пък искате тепърва да навлизате в прекрасния свят на рока и метъла – този наш брой е добро начало и ще запълни всички ваши пропуски. Вътре ще намерите класациите на екипа на списанието, анализите ни по стилове, данните за продажбите на албумите през годината, най-крилатите фрази и скандали – въобще всичко, което имаше значение!" - споделят от редакцията.

ОЩЕ В БРОЯ:

KING DIAMOND: "Знам какво е да висиш там, отвън, на дъжда, снега и студа и да чакаш с нетърпение да зърнеш своя любимец. Навремето събирах автографи – точно затова искам да съм близо до феновете си, защото съм наясно колко специално е това за тях.”

MARDUK
: "Разбира се, че имам парче от черепа на Dead, което ми прати Euronymous. Дори е пред очите ми в момента. Има си специално място вкъщи, където съм го поставил.” (Morgan)

АРИЯ
: "За съвършенството няма граници. През цялото време си казваме – в новия албум ще отчетем всички грешки от предишните... И ти се струва, че правиш всичко правилно, а накрая виждаш – ето, тук пак съм сбъркал, там не е както трябва. Мисля обаче, че това е неизбежно.” (Виталий Дубинин)

ДЕЙВ ЛОМБАРДО: "Има места, които все още не съм открил и мисията ми е да ги изследвам. Например не съм записвал електронна музика и не съм работил с кънтри музикант. Може би ще направя нещо като метъл-кънтри-пънк микс, още не знам.”

FROM THE UNDERGROUND AND BELOW: Топ 20 на ъндърграунд албумите за 2014 г., OBLITERATIONS, TORCH RUNNER, THE DEATHTRIP, SOULBURN

КАКТО И:  PANZER, ANGELUS APATRIDA, BATTLEAXE, PIANOS BECOME THE TEETH, COUNTING DAYS

Рубрики
Класически албум: SOUNDGARDEN – SUPERUNKNOWN
Скенер – GENTLE GIANT
Историята на една обложка – CONVERGE – Jane Doe
Произведено в България – JOHN STEEL, CORPSE

Очаквайте в новия брой на 'ПРО-РОК' много ревюта, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.

Скоро след излизането му ще може да го закупите и в електронен вариант от www.pro-rock.net
 

Източник: pro-rock.net