Софийският клуб 'JET ROCK' затваря след 3 славни години

27 Януари 2015
news page

Клуб Jet Rоck, който през последните три години бе арена на много вълнуващи ъндърграунд концерти в София затваря врати принудително.

Причината е, че земята, върху която се намират клуба и околните сгради е продадена, за да бъде построен върху нея нов хипермаркет.

"Паднахме в боя с евро-консуматорството: Добре дошли в поредния Кауфланд!" - поясняват от клуба в прощалното писмо в своя сайт.

"На сцената на Jet Rock се изявиха почти всички наши подземни групи. Повечето даже предпочетоха имено тук да направят и промоциите на своите нови албуми....С гордост можем да заключим, че през тези 3 години дадохме своя принос към развитието на ъндърграунд сцената – над 300 концерта във всички рок стилове и повече от 400 музиканти изявили се на сцената ни."



Добрата новина е, че JET ROCK не се отказва и предупреждава: 

"Тази музика не бива да заглъхне безславно в мазетата и гаражите им. Нека заедно с вас техните фенове, продължим да изграждаме рок и метъл сцената на България! Ние вярваме, че добрите времена не са отминали, а тепърва предстоят! Приятели, продължете каузата Jet Rock – Подкрепяйте българските музиканти!"

Очакваме информация, къде ще бъде новият JET ROCK!  

Източник: jetrockclub.com