ТОМ АРАЯ напуска фен група на SLAYER във Facebook - обиждат жена му

03 Февруари 2015
news page

Фронтментът на SLAYER - ТОМ АРАЯ публично оттегли подкрепата си от фен група към бандата във Facebook, като нарече участниците в нея "груби и непочтителни кибер-изроди".

Миналата година, ТОМ се снима специално за обществото 'Fucking Slayer Gang' (FSG), след като съпругата му САНДРА го помолила за това.

Един от тях успял да я заблуди, като се представил за неин роднина и я помолил за помощ. Само няколко месеца по-късно, САНДРА ми каза, че начинът, по който тази група управлява страницата, е доста неприятен." - подчертава АРАЯ.

Те не само започнаха да злоупотребяват с моята снимка, но цялостното поведение в страницата е пълна безвкусица, грубиянско и силно непочтително към всички фенове на SLAYER и на метъла по принцип.”

ТОМ споделя, че отново съпругата му е препоръчала да се разграничи от групата, защото е пълна с хора, които “скачат на всеки, който им зададе въпроса, защо се държат така."

"Те дори си позволиха да атакуват жена ми публично във фен страница на SLAYER
.” - изумява се АРАЯ.

Ние не можем да подкрепяме подобно поведение от тази сбирщина. Метъл общността се състои от фенове, които са лоялни, не само към групите, които харесват, но и ЕДИН КЪМ ДРУГ.”

SLAYER продължават работата по своя 11-ти студиен албум - първи без покойния китарист ДЖЕФ ХАНЕМАН.
 

Източник: teamrock.com