ВИДЕО - певецът на ENTER SHIKARI удря фен хванал го за камбаните

26 Февруари 2015
news page

РУ РЕЙНЪЛДС - певец на британската банда ENTER SHIKARI даде директен израз на яростта си и нанесе серия юмручни удари в публиката, след като на концерт в Портсмут, фен го сграбчил за тестисите.

Ето и късо видео:

 

Сед това, РЕЙНОЛДС пусна официално изявление по повод инцидента:

"Току що видях видеото и, за да спрат спекулациите, искам да изясня случая.

"След като завършихме парчето 'Radiate', някакви хора в публиката започнаха да ме дърпат отзад и да се опитват да свалят панталона ми. На няколко пъти се опитах да ги отблъсна, но поради гъстотата на публиката, на успях. Нещата се усложниха, след като ме сграбчиха за задните части и за, ъъъ, пакета. В този момент аз се извъртях, силно шокиран, и ги попитах искат ли да ги ударя, защото очевидно не се спират.

"Това сякаш още повече ги настърви. Всеки, когато го хванат за топките, би реагирал инстинктивно...

"Всички знаем, че насилието не е решение и лично аз не съм щастлив от начина, по който реагирах. Трябваше незабавно да се върна на сцената, но поради многото публика и бързото развитие на ситуацията, стана другояче. Аз съм просто човек.

"Всичко останало в този концерт беше чудесно....За съжаления, след случилото се, не мисля, че ще скоча отново в публиката в близко бъдеще.

"P.S. На всички тези, които излизат с аргувента 'хората са си платили, така че няма значение, какво са направили' - искам да подчертая, че цената за билет за концерт на Enter Shikari не дава свободен достъп  до органите ми. Ти не си лекар, а аз не съм проститутка..."
 

Източник: lambgoat.com