ЮРГЕНСЕН предупреждава - 'новият проект е най-бързата музика в историята'

27 Февруари 2015
news page

Лидерът на MINISTRY - АЛ ЮРГЕНСЕН обяви името на следващия си проект - SURGICAL METH MACHINE и предупреди, че това е “най-бързата музика в историята на музиката.”

В момента, MINISTRY са в Австралия на фестивалите Soundwave и се очаква съвсем скоро да прекратят всякаква дейност, както обещаха след смъртта на китариста МАЙК СКАКИА през 2012.

Ще има още няколко концерта, но излезлият през 2013 албум 'From Beer To Eternity' трябва да си остане последен.

Пред списание Metal Hammer, ЮРГЕНСЕН споделя:

“Ще направим още едно последно турне като Ministry, след това може би още едно, защото хората май искат. Но студийни издания няма да има, защото след смъртта на Майки си дадох сметка, че няма да е същото. Все едно Zeppelin да свирят без Бонъм или Who без Муун.”

Вместо това, чичо АЛ вече работи усилено със SURGICAL METH MACHINE - проект, в който основен съучастник е дългогодишният му звуков инженер САМ ДАМБРУОЗО.

Няма нищо под 220 бийта в минута. Това не е музика за слаби сърца. Хората вероятно ще се изплашат от цялата тази лудост и това е добре. Именно лудостта развива бъдещето в музиката. Имате нужда от лудите.”

През последните няколко години, ЮРГЕНСЕН се сблъска с редица здравословни проблеми. Твърди се, че през 2012 е изпаднал на три пъти в кличина смърту преди лекарите да го спасят.
 
Това време отмина. Сега съм здрав 56-годишен алкохолик, който носи хепатит A, B и C. Но се държа добре за дъртия козел, който съм. Единственият, който е преживял сходни неща е Леми.”

 

Източник: metalhammer.co.uk