MOTORHEAD ще издадат албум №22 през есента за 40-тия си юбилей

09 Март 2015
news page

MOTORHEAD потвърдиха, че ще издадат своя нов албум, който ще бъде 22-ри в тяхната дискография, през есента, и така ще отбележат 40-тия си юбилей като група.

През последните седмици, ЛЕМИ и неговите съучастници споделиха серия снимки и видеоклипчета от студиото в Лос Анджелис, където записват (както се оказа) врата до врата с TOOL.

MOTORHEAD са в звукозаписно студио заедно с дългогодишния си продуцент КАМЕРЪН УЕБ и работят по предстоящия си албум, който трябва да излезе през есента на 2015.” - се казва в официалното прессъобщение.

Издаването на албума ще бъде придружено от второто издание на пътуващия фестивала 'Motorboat' на борда на кораб в края на септември. Миналата година в него участваха и Anthrax, Down, Зак Уайлд, Testament и много други, а незабравимото преживяване бе снимано за специален филм.

Наскоро, ЛЕМИ се изповяда пред британското списание Classic Rock за 40-годишната си кариера: “Ние сме честна група, а аз съм честен и почтен човек. Това, което ни отличава от другите е, че никога не направихме компромис. Или ни харесвате или си гледайте работата.”
 

Източник: classicrock.teamrock.com