Сензационните 13-ГОДИШНИ МЕТЪЛИ разтрогват договора със Sony

17 Март 2015
news page

Тийнейджърското трио UNLOCKING THE TRUTH са предприели първите стъпки, за да се откъснат от договора за 1.8 милиона долара със Sony. Бандата от Бруклин подписа с гиганта, след като видео с тяхно изпълнение на живо на Таймс скуеър в Ню Йорк стана хит в интернет.

UNLOCKING THE TRUTH се състои от един 12-годишен барабанист - ДЖАРАД ДОКИНС и двамата му 13-годишни приятели - МАЛКЪЛМ БРИКХАУС (китара) и АЛЕК АТКИНС (бас).

Всъщност, младежите са били открити случйно от барабаниста на ЕРИК КЛЕПТЪН - СТИЙВ ДЖОРДАН, който ги видял да свирят в един парк в Ню Йорк през 2012, когато са още по-малки.

Оттогава, UNLOCKING THE TRUTH освен, че имаха няколко големи концертни преживявания, като участие в шоу на GUNS N' ROSES в Лас Вегас и на прочутия фестивал Coachella, миналото лято подписах договор със Sony Music.

Сделката бе за 6 албума на стойност 1 800 000 долара, като момчетата веднага получиха 60 000, за да запишат дебютния си албум. Сега, обаче, бандата иска да разтрогне договора, без да е издала и една нота от лейбъла.

Новината бе съобщена от китариста МАЛКЪЛМ БРИКХАУС и потвърдена от мениджъра АЛАН САКС, без да бъдат давани никакви допълнителни подробности.

На 14 март бе премиерата на 'Breaking A Monster' - документален филм за изгряването на UNLOCKING THE TRUTH.

 

Източник: classicrock.teamrock.com