ANTHRAX пуснаха нов модел БЪРБЪН - виж чудната бутилка

01 Юли 2015
news page

ANTHRAX пуснаха свой нов бърбън - 'The Devil You Know'. Той се появява логично след миналогодишния успех на първия им опит с уискито 'Indians'.

Ако харесаме нещо и го пием с удоволствие нямаме нищо против да го споделим и с нашите фенове, затова направихме така, че бърбънът, който си пием, да стане достъпен и за тях.” - споделя китаристът СКОТ ИЪН

Миналата година много си харесахме ‘Indians’, феновете очевидно също, след като всички бутилки от него вече са изчерпани.”

Този път, групата е разработила 'The Devil You Know' съвместно с дестилерията Knob Creek в Кентъки. Произведени са два барела бърбън, които са отлежавали две години и резултатът е с много богат вкус.

Изкарахме си страхотно, докато дегустирахме различни варианти, за да напипаме вкуса, който според нас е най-добър.” - не крие басистът ФРАНК БЕЛО.

Цената на бутилка 'The Devil You Know' е 59 долара и може да се поръча тук. Всяко шише е придружено от картичка с личните подписи на всеки от групата.



ANTHRAX не спират да работят и по новия си алум, който се очаква през следващата година. На 19 август започва и съвместното им американско турне с MOTORHEAD.
 

Източник: loudwire.com