Съдят ДЖОНАТАН ДЕЙВИС от KORN във връзка с 'Музeя на серийните убийци'

27 Юли 2015
news page

Вокалистът на KORN - ДЖОНАТАН ДЕЙВИС е изправен пред две нови съдебни дела във връзка със замисления от него музей на серийните убийци. Този път, исковете са подадени от адвокатите, които постигнаха споразумението му с един от инвеститорите.

Всичко започна през 2006, след като плановете на ДЕЙВИС да открие 'American Curiosities Museum' се провалиха и един от партньорите му, който участваше с пари, го даде под съд за 158 407 долара. Адвокатите на певеца на KORN договориха погасителен план от 1000 долара на месец, но след първите две плащания, той спрял да изпълнява споразумението.

Сега, адвокатският колектив го съди на свой ред за дължимите пари, които заедно с лихвите вече възлизат на 256 021 долара.

Преди да започне кариерата си с KORN, ДЕЙВИС завършва школата Mortuary Science в Сан Франсиско с диплома за професионален балсаматор. Дори като много добре платен музикант, той не изоставя увлечението си към тъмната страна и се превръща в страстен колекционер на предмети принадлежали на серийни убийци и произведения на изкуството от някои от тях.

Тази есен, KORN ще отпразнуват  20-тата годишнина от излизането на дебютния си албум със серия концерти, на които ще го изпълнят изцяло. 
Източник: loudwire.com