Действащ войник кандидатства за барабанист на AVENGED SEVENFOLD

02 Октомври 2015
news page

Войник на действаща служба в американската армия кандитства за барабанист на AVENGED SEVENFOLD, на мястото на напусналия по-рано тази година ЕЙРИН ЛЕДЖЕЙ

КРИС ХОКИНС
от 2-ри пехотен батальон във Форт Дръм в Джеферсън Каунти, Ню Йорк, е изпратил видео, в което свири паралелно с няколко песни на групата. Войникът се е научил на барабани, като в последните 8 години се е упражнявал в свободното си от службата време.

Не е лесно да свириш тук, защото в армията нямаш много време за себе си, но аз някак си успях". - споделя ХОКИНС пред телевизия WWNY.

AVENGED SEVENFOLD, обаче, пуснаха официално съобщение, че вече си имат нов балабанист, но ценят много усилията на войника и му благодарят за предложението. 

В действителност, работим с новия човек от повече от година, за да сме сигурни, че това е правилният ни избор за нов барабанист. Скоро ще споделим с вас повече за него. Г-н ХОКИНС, ти си страхотен, братко. Чакаме с нетърпение да чуем, как ще се развие музикалната ти кариера. Благодарим ти за видеото и за службата към страната ни. Надяваме се да се видим.
 


Оригиналният барабанист на AVENGED SEVENFOLD - ДЪ РЕВ почина през 2009. След това, групата работи с МАЙК ПОРТНОЙ, след което и с ЛЕДЖЕЙ, присъединил се в началото на 2011. Очакваме новия....

 

Източник: noisecreep.com