АН КАРЕР екслузивно пред ТАНГРА МЕГА РОК за избора да пее ЕДИТ ПИАФ

23 Ноември 2015
news page

АНН КАРЕР е страхотна млада френска певица, която изпълнява главната роля в 'PIAF! Le Spectacle' - официалното шоу по повод 100 години от раждането на ЕДИТ ПИАФ.

Eто я и нея в екслузивно интервю за радио ТАНГРА МЕГА РОК - слушайте тук, в което разказва за особеностите в освояването на стила на ПИАФ и много други.

Грандиозният спектакъл ще се състои тази вечер в Зала 1 на НДК. Той идва у нас  само десет дни след триумфа на Бродуей и напълно разпродадени зали в турнето в Съединените Щати и Канада.

БИЛЕТИ с цени от 50 до 90 лв ще откриете в системата на Eventim.bg - тук, както и в Билетен център НДК. 

Ето и подборности за шоуто в 'Денят започва с култура на БНТ' от тази сутрин (започва на 28:18).
 
500 000 души гледат шоуто за 100 ГОДИНИ ЕДИТ ПИАФ през 2015, а този понеделник то идва в Зала 1 на НДК! 

При това само десет дни след триумфа на Бродуей и напълно разпродадени зали в турнето в Съединените Щати и Канада.
 
ЕДИТ ПИАФ е истинско френско национално богатство – с трагичен живот и безсмъртни песни. МАРИОН КОТИЯР спечели награди ‘Оскар’, ‘Сезар’ и BFTA за превъплъщението си във филма ‘La Vie En Rose’, а днес светът отбелязва 100 години от раждането на “врабчето” с официалния PIAF! Le Spectacle.

Невероятната френска певица АН КАРЕР не просто изпълнява най-великите песни на ПИАФ, но с изумителния си глас и със своя оркестър, както и тематични декори и прожекции, води зрителите на едно незабравимо пътешествие по парижките улици в епохата ПИАФ.

Взискателната КРИТИКА в Ню Йорк засипа с похвали спектакъла в театър ‘Симфони спейс’ на Бродуей:  

КАРЕР е една забележителна ПИАФ – пеенете й е нечувано. А начинът, по който фразира шлагери като ‘Padam, Padam’, ‘Non, Je Ne Regrette Rein’ или ‘Mon Dieu’ е проява на един много рядък талант! След последната песен, публиката е на крака и дълго аплодира певицата и музикантите с викове “Bravo” и “Encore, Encore”.
 
 
А френската преса определи мултимедийното шоуто за „грандиозно” и „задължително”, а АН КАРЕР за „фантастична”.    

Заедно с нея са АРНО ФЮСТ (пиано), ГИ ДЖУЛИАНО (акордеон), ФАБРИС БИСТОНИ (контрабас) и ЛОРАН САРИЕН (барабани, ксилофон).  

Не пропускайте PIAF! Le Spectacle в Зала 1 на НДК на 23 ноември (понеделник) представен от Directo Productions и радио Тангра Мега Рок.
 
Следващата възможност да почетем великата ПИАФ ще бъде след цели 100 години....

 

Източник: RadioTangra.com