Слушайте отново ДИСКУСИЯТА за началото на концертите в КЛУБОВЕТЕ

10 Декември 2015
news page

Дискусията за началния час на концертите на българските групи в клубовете, която се зароди спонтанно и продължи в специално място във Facebook (анкета) , в крайна сметка се пренесе на живо в студиото на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Слушайте в PODCAST

Атмосферата е приказна и цветовете го показват, а водещият Васил Върбанов е в ролята на модератор в разговор между:

- представители на водещи клубове - Мартин Михайлов  от Терминал 1 и Петя Кайрякова от Mixtape 5,

- музиканти - Александър Обретенов от D2 и Александър Бояджиев от LAST HOPE, последният и като постоянно преминаващ през колосален брой европейски клубове, не само като музикант, но и част от екип на чужди хардкор формации.

В студиото са и Илиана Бойчева - като фен и посетител на концерти и Георги Станев - дългогодишен мениджър на GRAVITY CO, промоутър и звукорежисьор на свободна практика.

С пряка телефонна линия от Париж се включва Валентин Пасков, мениджър концерти в първите години на радио ТАНГРА МЕГА РОК, който от пет години упражнява професията във Франция.

С предварително записани мнения участват още музиканти - Димитър Василев - Нуфри от PANICAN WHYASKER, BASTARDOLOMEY и Боби Струкански от BABYFACE CLAN и LEEPRA DE LUXE, както и Александър Секулов с клубовете 'Петното на Роршах' и 'Конюшните на царя' в Пловдив.  

От ляво надясно: Станев, Кайрякова, Бояджиев и Михайлов

Източник: RadioTangra.com