DECAPITATED оглавяват жестоко афтърпарти на 'Sofia Metal Fest'

16 Февруари 2016
news page
DECAPITATED, HATE и THY DISEASE ще ударят столичния клуб *Mixtape 5* на 24 април от 19:00 часа, като своеобразно продължение и афтърпарти на всички фенове посетили Sofia Metal Fest 2016.

Организаторите Bgtsc съобщават, че трите начина, по които можете да се сдобиете с пропуск за този концерт са: 
 
1. От 17 февруари в свободна продажба ще бъдат пуснати 200 билета само в мрежата на Eventim в цялата страна, като до 29 февруари (включително) цената ще бъде 35 лв, а след това скачат на 40 лв. В деня на концерта цената ще бъде 50 лв.
 
2. Първите 50 (петдесет) от вас, които публикуват снимки на своите фестивални билети във фейсбук събитието на SOFIA METAL FEST или ги изпратят на events@bgtsc.eu  ще получат своите БЕЗПЛАТНИ пропуски за концерта на 24 април по време на фестивала.

3. Ако притежавате легално закупен фестивален билет, по време на фестивала можете да си закупите личен пропуск за събитието на стойност от 10 лв. 
 
Касата за продажбата и получаване на пропуски ще се намира във фестивалната зона, след входа за посетители. Тя ще работи на 9 и 10 април с отваряне вратите на фестивала за посетители, до 19:00 часа.

Предстои обявяването на още две групи и допълнителна информация за събитието.
Източник: bgtsc.eu