СТОЙНОВ и ВЪРБАНОВ започват работа като сервитьори - подробности

23 Февруари 2016
news page

Радио ТАНГРА МЕГА РОК и приятели ще се включат към каузата за намаляването на насилието между децата в България. 

На 9, 10 и 11 март водещите на петъчното радиошоу 'ДЖИТБОЛ' - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ и КОКО СТОЙНОВ ще работят вечер като келнери в ресторант 'ТРИКРАКОТО ПИЛЕ'.

Всички изкарани от тях пари ще бъдат дарени на фондацията 'ЦВЕТАН ЦАНОВ'. Към бакшишите на новоизлюпените сервитьори собственикът на кръчмата - ИВО 'ПИЛЕТО' РАДЕВ, ще добави 10% от оборота, за да подкрепи дарителската инициатива. 

Поради вече проявения интерес към събитието, любезният персонал на 'ТРИКРАКОТО ПИЛЕ' препоръчва резервации. Те могат да бъдат направени на телефон 02/986 26 53. Ресторантът е на улица „Иван Денкоглу“ №3 в центъра на столицата.
 

 
Благодарим на Иво за предоставената възможност да засилим вниманието към голям проблем за България каквото е насилието над деца и сред деца. Каним всички наши приятели и слушателите на радиото да подкрепят каузата на фондация „Цветан Цанов“, заяви ВАСИЛ ВЪРБАНОВ

Освен че обещаваме безупречна кухня и висококачествени напитки, сме подготвили музикални и други изненади. За самите нас ще е удоволствие да се порадваме на гостоприемството на Иво и неговата половинка Жени, преди през пролетта Пилето да се впусне в ново предизвикателство – пивоварството“, добави КОКО СТОЙНОВ.

Фондация 'ЦВЕТАН ЦАНОВ' е създадена в името на 12-годишния ЦВЕТАН, убит по жесток начин от младеж на 16 г. на 23 август 2011. Родителите на ЦВЕТАН я основават с цел предотвратяване на подобни трагедии и подпомагане на  намаляването на агресията и насилието между децата в България. 

Повече информация за фондацията може да намерите на нейния сайт – www.tzvetantzanov.com.
Източник: RadioTangra.com