ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД с благотворителен концерт за собствения им басист

26 Януари 2017
news page

ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД ще направят специален концерт на 4 февруари в 'СТУДИО 5' в НДК.

Приходите от него ще бъдат за подпомагане на басиста на групата - СМИЛЕН СЛАВЩЕНСКИ, който трябва да се подложи на спешна операция на износена става.

Новината бе съобщена от ВАСКО КРЪПКАТА във Facebook:  

"Здравейте Приятели!

Пиша тези тревожни думи с усилие, което ми е нужно да преодолея срам, неудобство и пр. задръжки, защото става въпрос за спешна нужда от операция на нашият басист Смилен М-р Сми. Много по-лесно е когато свирим благотворително за болно дете...пострадал моторист и пр., но когато става въпрос за един от нас е много деликатно, но какво пък, нали в трудните моменти се броят истинските приятели. От доста време човекът е атакуван от коварно износване на става и се налага спешна операция.

Сумата е около 5000 лв. и срокът е около месец. С бандата решихме единодушно да се опитаме да помогнем за набирането на сумата, като обявим следващия ни концерт благотворителен в полза на Мистър Сми. И така каним ви на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ , 4-ТИ ФЕВРУАРИ , 22.00 ч. , СТУДИО 5 НДК. Мястото се намира от към паркинга на НДК. Билетът ще струва минимум 30 лв, ще се продава и сборен албум на същата цена. Надявам се да сте в настроение и да откликнете на тази покана.Предварително благодаря от името на цялата банда. Васко Кръпката"
 
Ето и банковата сметка за акцията:
Сметка в лв - Банка ДСК
BG54STSA93000024083927
BIC – STSABGSF
Смилен Ивов Славщенски
Smilen Ivov Slavshtenski
Източник: RadioTangra.com