ДНЕС в 'КАКВИ ВРЕМЕНА' на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛ. ОБРЕТЕНОВ от 14:00

10 Февруари 2017
news page

Днес продължава новият сезон на 'КАКВИ ВРЕМЕНА' и водещите ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ ще станат прави, за да отдадат чест на доблестните служители на ПЛАНИНСКАТА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА!

Водещите споделят, че от години се питат - що за хора се борят със стихиите, за да спасяват човешки животи… какви тренировки и умения се изискват, за да станеш част от това доблестно общество?

Днес, те ще търсят отговора на въпроса - какви мъже застават срещу лавините, свлачищата, дивата природа… И тъй като са попадали на партита с хора от ПЛАНИНСКАТА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА и с искрено възхищение са установили, че това са едни от най-веселите и забавни пичове – днес ще разберем каква музика слушат планинските спасители… за всичко това, но най-вече от първо лице за личността ЕМО НЕШЕВ - началник учебен център на ПЛАНИНСКАТА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА, поредният уникален гост на 'КАКВИ ВРЕМЕНА'

Не пропускайте 'КАКВИ ВРЕМЕНА' този петък от 14.00 до 16.00 часа. Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма.

 

 

Източник: RadioTangra.com