Спечели лична среща с ASKING ALEXANDRIA в София - ПОСЛЕДНА ЗАДАЧА

09 Март 2017
news page

Тази събота, 11 март, ASKING ALEXANDRIA ще свирят за първи път у нас в зала 'Универсиада' по повод 11-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Самата група води със себе си още две банди - американците THE WORD ALIVE и британците SILENT SCREAMS

MONSTER ENERGY дава чудесната възможност на ПЕТИМА ЩАСТЛИВЦИ да се срещнат лично с ASKING ALEXANDRIA преди началото на шоуто.
 
За да имате шанс да спечелите, трябва да отговорите общо на три въпроса, които публикуваме в www.RadioTangra.com във вторник, сряда и за последно днес - четвъртък. Имената на ПЕТИМАТА ПОБЕДИТЕЛИ ще бъдат изтеглени на живо по радиото в 13:00 в предаването 'ДЖИТБОЛ' този петък, 10 март.     

ЗАДАЧА №3
 
Точно в 15 часа БГ време днес, водещият Васил Върбанов ще прочете комбинация от цифри на живо по радиото. Запомнете комбинацията и я изпратете на office@radiotangra.com до петък в 11:00 сутринта, когато ще започне обработването на резултатие. Успех!

ВАЖНО - спечелването на MONSTER ENERGY среща с групата не Ви дава и билет за концерта! 
 
Последните билети ще откриете в системата на Eventim.bg - ТУК. Цената им е 40 лв, а в деня на концерта и на място по 45 лв.  
 
Деца до 7 ГОДИНИ (включително) влизат без билет, но с пълнолетен придружител. Концертът ще завърши преди 22:00, така че младежи между 14 и 18 ГОДИНИ могат да присъстват сами, без придружител, след като си закупят билет.
 
Деца от 8 до 13 ГОДИНИ (включително) се нуждаят и от билет и от придружител. Молим, носете си лична или ученическа карта!!!  

Вратите на залата ще бъдат отворени за феновете в 18:00 - концертът ще започне в 18:45, за да завърши рано - в 22:00 и ще бъде от типа All Ages.

Очаквайте точния график в следващите дни! 

Алкохол НЯМА да се сервира на младежи до 18 години. 

Източник: RadioTangra.com