ДЖО САТРИАНИ обяви още двама велики гости за летния лагер G4 тази година

13 Април 2017
news page

ДЖО САТРИАНИ ще проведе четвъртото поредно издание на своя "музикантски тренировъчен лагер" G4 в периода 24-28 юли в Asilomar Center в Кармел, Калифорния.

Това лято, събитието съвпада с 30-ата годишнина от излизането на легендарния албум на китарния учител - 'Surfing with the Alien'.

Всъщност, концертиращият проект на САТРИАНИ - 3G се трансформира в школата '4G', през която през последните три години минаха много начинаещи китарист.
Тази година, освен самия САТРИАНИ и бившия MR.BG - ПОЛ ГИЛБЪРТ, в демонстрациите ще се включат и ФИЛ КОЛЪН от DEF LEPPARD и УОРЪН ДЕ МАРТИНИ от RATT. Така се изпълнява изискването поставено от самото име - 4G = четирима китаристи! 
 
Четиридневното преживяване предлага на курсистите уъркшоп със САТРИАНИ, както и отделни с другите трима лектори, звукозаписни сесии с продуцента ДЖОН КУНИБЕРТИ, вечерни концерти и други.

В представленията на живо ще участват и СТЮ ХАМ и ДЖОНАТАН МЪВУР - музикантите от концертите в епохата 'Surfing with the Alien', които ще свирят със САТРИАНИ за първи път от 1995. 

 

Източник: noisecreep.com