Да влезе ДУХОВАТА МУЗИКА - ВИЛИ СТОЯНОВ се разголва днес в 14:00

14 Април 2017
news page

Днес в 'КАКВИ ВРЕМЕНА', двамата водещи - ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ ще предразположат новия ни водещ ВИЛИ СТОЯНОВ да разкаже своята история, за да разберете какво се крие зад 'BRAZZ JAMBOREE'!

За разлика от останалите музиканти в екипа на радиото, ВИЛИ е завършил всички фази на музикалното образование – първо като ученик в софийското музикално училище, впоследствие и като студен в Консерваторията. Внук е на един от най-големите български композитори - ЙОСИФ ЦАНКОВ, така че днес очаквайте разкази и за тази легендарна фигура!

Свирил е както на улицата, така и в най-големите зали в Европа. Да го кажем простичко – заиграва се музикално както с пънкари, така и с най-големите в джаза и класиката. Заедно с приятеля си МИШО ЙОСИФОВ създават идейното обединение на духови музиканти Брас Асоциация, което работи за популяризиране и възраждане на духовата музика в България.

Не пропускайте 'КАКВИ ВРЕМЕНА' този петък от 14.00 до 16.00 часа. Предаването на ИЛИАНА БОЙЧЕВА и АЛЕКСАНДЪР ОБРЕТЕНОВ има и няколкото му повторения по радиото - вижте цялата програма.

 

 

Източник: RadioTangra.com