Арестуваха мъж на концерт на METALLICA - уринирал върху цяло семейство

09 Август 2017
news page

Полицията задържа мъж по време на концерта на METALLICA в Глендейл, Аризона в петък вечер.

44-годишният ДАНИЕЛ ФРАНСИН ДАДИО (на снимката) от Албакърки, Ню Мексико ('Breaking Bad') започнал да уринира около 21:00 върху седящите точно пред него мъж и жена и 10-годишната им дъщеря .

 
"И тримата усетихме топла течност да се стича от главите към краката ни." - са думите, с които бащата се оплакал на охраната на стадиона, според съдебните документи. 

След като се обърнал, за да провери какво става, последният забелязал ДАДИО, който държал в ръце извадения си член и уринирал върху тримата едновременно. В отговор логичните крясъци на бащата - ДАДИО "безразлично повдигнал рамене".
 
След сигнал от потърпевшия, охраната се обадила на полицията. ДАДИО отрекъл инцидента, но бил арестуван в 21:40, след като билетът му доказал, че наистина е стоял зад семейството.
 
При първото му явяване в съда в неделя, съдята отбелязал, че по време на 15-годишната си кариера не бил виждъл "по-отвратителен случай".
 
ДАДИО ще се яви отново в съда по обвинения в непристойно поведение и показ на интимните си органи на публично място на 18 август. 
 
 
 
 
 
Източник: blabbermouth.net