MARILLION се срещнаха с български и гръцки журналисти в Пловдив

24 Септември 2017
news page

Часове преди дългоочаквания си концерт в Античния театър, MARILLION се срещнаха с журналисти в залата на ОБЩИНА ПЛОВДИВ.

Прогресив група №1 на Великобритания се яви в пълния си състав - СТИЙВ РОДЪРИ (китара), СТИЙВ ХОГАРТ (вокали), ПИЙТ ТРЮУЕЙЪС (бас), ИЪН МОУЗЛИ (барабани) и МАРК КЕЛИ (клавири). 

Те отговориха на множество въпроси за дълголетната си и плодовита кариера, за вдъхновението, любимите им собствени албуми, за страховете в съвременния свят и отговорността на артиста да ги пресъздава в своето творчество, революционната им роля в създаванета на crowdfunding модела в интернет, евентуалния им бъдещ албум, разпродадения им за 4 минути предстоящ концерт в Royal Albert Hall и вдъхващия страхопочитание пловдивски Античен театър.

Подробности за всичко това се предполага да бъдат публикувани от присъствалите медии.  

На пресконференцията с водещ ВАСИЛ ВЪРБАНОВ от радио ТАНГРА МЕГА РОК присъстваха и голям брой гръцки журналисти, които настоятелно зададоха въпроса - кога MARILLION ще свирят и в тяхната страна? 

Легендарната британска формация ще излезе на вековната сцена на Античния театър в Пловдив точно в 20:00 в последната вечер на световния форум Sounds Of The Ages 2017, който се организира за седма поредна година от ТАНГРА МЕГА РОК.

Феновете ще могат да внасят без ограничение фотоапарати и ще могат да снимат от местата си през цялото време на концерта!

За СИГУРНОСТ и УДОБСТВО на многохилядната публика, ще бъдат отворени петте входа на театъра (ВИЖТЕ СХЕМАТА).

Вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:30, като всеки притежател на билет ще може да влезе САМО през съответния вход за СВОЯ СЕКТОР. Преди това - в 18:00 ще бъде отворен ВХОД 4 само за най-горещите фенове - притежатели на билети за платинения сектор.

снимки: Орлин Николов

 
Източник: RadioTangra.com