P.I.F. ще направят най-големия концерт в София в своята история

18 Октомври 2017
news page

P.I.F. ще свирят на 8 декември в столичния клуб *MIXTAPE 5*.

Прессъобщението, което получихме е озаглавено 'P.I.F канят на най-големия си концерт в София', след което има и пояснение, от което става ясно, че групата:

"...прекроява изцяло визуалната опаковка на сценичното си шоу. Тематични видео импресии към всяко парче и звукови атмосфери, създаващи филмово усещане у феновете, са част от новата лайв концепция на музикантите."

Билетите ще влязат в продажба в края на месеца. 

Ето още подробности от прессъобщението

"Освен със зарибяващ микс от алтърнатив рок и китарен поп концертите на P.I.F. винаги са се отличавали със сърцатите истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в цялостно арт преживяване хитове като 'Огън', 'Приказка' и 'Отлъчен'. Актьорският му талант и страстта за театър прозират както в лиричните текстове, така и в общуването с публиката, а на 8 декември това ще се случи и в мултимедията на най-мащабното шоу, което групата е правила в София.

За да се фокусират максимално върху подготовката на събитието P.I.F. правят тримесечна пауза от столчината клубна сцена, което е прецедент в историята им. В момента групата завършва и видеото към 'Дуел', последният сингъл от албума P.I.F.5.

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще направят премиерата на чисто ново парче с работно заглавие 'Приятел', а всеки закупил билет за концерта, ще го получи на CD като подарък на входа на клуба.
 
"Естествено, групата ще погали слуха на феновете с вече любими парчета като 'Юли', 'Седем', 'Обещавам' и хитове като 'Колело' и 'Вали'." 
 
Източник: RadioTangra.com