MADBALL се разделиха с дългогодишния си китарист БРАЙЪН ДАНИЕЛС

19 Октомври 2017
news page

Дългогодишният китарист на MADBALL - БРАЙЪН ДАНИЕЛС - 'МИТЦ' (на снимката вдясно) напусна групата.

Хардкор ветераните от Ню Йорк нарекоха раздялата "много тежко решение, което разбива сърцето на всички замесени."
 
В официално изявление, MADBALL благодарят на МИТЦ за всичките години на вярна служба - за неговата лоялност, страст и невероятно свирене на китара.

"Той беше с нас на сцената в продължение на 16 години - по-дълго от всеки друг китарист. Споделихме заедно много незабравими неща през всичките тези години, както на сцената, така и извън нея. Бяхме заедно във весели и в тъжни 
моменти, както е във всяко едно семейство. Той остава в нашата лична "Зала на славата" като истинска част от фамилията MADBALL."
 
От своя страна, ДАНИЕЛС благодари на съдбата за възможността да изживее с MADBALL мечтата на всеки музикант - да пропътува земното кълбо, да издаде четири албума и три EP-та с героите на своето детство.

В същото време, той не изяснява причината за напускането си, като се позовава на правото си на лично пространство. И подчертава, че всички остават приятели и нещо повече - той продължава да възприема другите като свои братя. 

"А що се касае за бъдещето ми, аз по никакъв начин не се оттеглям от музиката, нито ще закача китарата си на пирона. Свиря от 10-годишен и не смятам да спирам да го правя. Ще продължа да свиря, както и да продуцирам групи, нещо, което страшно много обичам." - завършва МИТЦ.
Източник: blabbermouth.net