VIMIC на ДЖОУИ ДЖОРДИСЪН с първи сингъл и соло на ДЕЙВ МЪСТЕЙН

24 Октомври 2017
news page

VIMIC - бандата на бившия барабанист и съосновател на SLIPKNOT - ДЖОУИ ДЖОРДИСЪН пусна първия си сингъл'Fail Me (My Temple)'.

Китарното соло в нея се свири от ДЕЙВ МЪСТЕЙН от MEGADETH, който също така е смесил и мастерирал дебютния албум на групата - 'Open Your Omen', който се очаква в началото на 2018.

Парчето първо се появи в YouTube, но след това бе свалено за потребители от БГ и сега можем да го слушаме в Spotify ето тук

ДЖОРДИСЪН бе принуден да напусне SLIPKNOT през 2013, няколко месеца, след като бе диагностициран с остър трансверзален миелит.

Заради тежкото неврологично заболяване, той прекара над три месеца в болница, след което се подложи и на интензивна физиотерапия, за да запази музикантските си умения. И все пак, SLIPKNOT се разделиха с него.

Днес, във VIMIC, той усеща подкрепата на: КАЛЪН ЧЕЙЗ (вокали), ДЖЕД САЙМЪН (китара), КАЙЛ КОНКИЙЛ (бас), МАТ ТАРАК (клавири) и СТИЙВ МАРШАЛ (китара).

VIMIC ще участват като подгряващи в късото турне на MEGADETH в Южна Америка, след което ще дойдат с тях и за няколко дати в Европа през ноември.

Източник: blabbermouth.net