БИЛ УОРД - бившият BLACK SABBATH е в болница - проблеми със сърцето

21 Ноември 2017
news page

БИЛ УОРД - славният бивш барабанист на BLACK SABBATH има проблеми в сърцето, заради които е в болница. Това доведе до отмяната на турнето с новата му група DAY OF ERRORS, но очевидно кризата е овладяна, след като пациентът написа във Facebook, че се чувства добре и ще се възстанови напълно.

БИЛ УОРД беше барабанист на BLACK SABBATH от създаването им през 1968 до 1980, a след това на няколко пъти се завръща в групата през 80-те и 90-те.

През пролетта на 98-а, лек инфаркт го принуди да се оттегли от турнето им в Европа, а през 2012, първоначално щеше да се включи в дългата серия концерти на събралия се оригинален състав, но внезапно се оттегли сам, защото "условията, предложени му в договора, накърнявали неговото достойнството".
 
Последва словесна война между УОРД и колегите му от групата, като най-остър се оказа ОЗИ ОСБЪРН, който сред другите си нападки, включи и следното изречение - "Не е във форма - прилича на старец. Не мисля, че има сили да издържи и час на сцената. Има вече два инфаркта и не искам да нося отговорност за живота му." - каза вокалистът в интервю за New York Daily News

Според УОРД, нищо от това не било вярно...
 
 
Източник: ultimateclassicrock.com