ДЕВИН ТАУНЗЪНД замразява DEVIN TOWNSEND PROJECT - работи по 4 други

01 Февруари 2018
news page

След осем години на мащабни турнета с DEVIN TOWNSEND PROJECT, нашият приятел ДЕВИН ТАУНЗЪНД ще си вземе почивка от групата, за да се отдаде на множеството други проекти, по които вече бил започнал работа. 

"Имам четири нови албума, по които работя в момента. Най-важното нещо, което правя сега, е завършване на най-грандиозния и най-мащабен проект, в който някога съм имал щастието да участвам."
 
ДЕВИН говори за DVD-то с незабравимия си концерт в Античния театър в Пловдив миналия септември, което е с работно заглавие 'OCEAN MACHINE 'Live In Plovdiv'.

"Смесването на оркестъра, хора - представянето на 'by-request' програмата и целия албум 'OCEAN MACHINE' на живо на тази изумителна сцена, беше едно невероятно изживяване. DVD-то представя как спектакълът оживя и е документ за този период от моята работа - нямам търпение да го видите и чуете
."
 
ТАУНЗЪНД обяснява замразяването на DEVIN TOWNSEND PROJECT с думите: "Животът е кратък и изпитвам нужда да кажа много нови неща по различни пътеки. Със сигурност ще продължа да свиря на живо. Освен това имам и няколко много интересни проекти съвместно с други музиканти."
 
Все още няма нищо конкретно за издаването на концертното DVD от Пловдив, но както вече съобщихме, тази есен - Античният театър ще бъде арена на нов забележителен спектакъл, който отново ще бъде сниман за DVD - SONS OF APOLLO на 22 септември 2018 (подробности).

Съставът на SONS OF APOLLO е меко казно впечатляващ:

БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) - бас;
МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) - барабани;
ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) - клавири; 
РОН ТАЛ - 'БЪМБЪЛФУУТ' (бивш GUNS N' ROSES) - китара;
ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRATALISMANИНГВИ МАЛМСТИЙН) - вокали.

БИЛЕТИ за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg - ТУК.

Източник: blabbermouth.net