Певецът на MAYLENE AND THE SONS OF DISASTER е в тежко състояние

12 Март 2018
news page

ДАЛАС ТЕЙЛЪР продължавва да е в тежко положение. Близо две години, след автомобилната катастрофа, в която получи множество травми и наранявания, певецът на MAYLENE AND THE SONS OF DISASTER не спира да се бори. 
 
На 2 август 2016, ДАЛАС бе приет в болница на косъм от смъртта със счупени всички кости на лицето, ръцете, спукан череп, разкъсан ушен канал, кръвоизливи в мозъка и белия дроб и тежки травми на очите и челюстта. А, вече в болницата, той получи и инсулт.

Майката на певеца, която е неотлъчно до него през тези две години, сподели онлайн информация за състоянието му днес. 

Направените кръвни изследвания показват, че надбъбречната жлеза на ТЕЙЛЪР почти не работи и това обяснявало непрекъснатата болка и липса на енергия. Той се чувствал сякаш има тежък грип и не можел да стои дълго прав. Щитовидната му жлеза също не функционирала добре.

Предстои нова серия по-задълбочени изследвания, за да се намери най-адекватния начин за продължаване на лечението му.

На ДАЛАС му предстои и операция на очите в клиниката Bascom Palmer в Маями на 10 април. Според майка му, той много се притеснявал от това, но лявото му око било сляпо, а дясното е парализирано и блокирано към носа
 
MAYLENE AND THE SONS OF DISASTER имат издадени 4 албума, точно преди катастрофата на ТЕЙЛЪР, групата работеше по нова продукция.
 
 
Източник: loudwire.com