Концертът на TEXAS в Зала 1 на НДК се мести на 2 октомври

13 Юни 2018
news page
Концертът на TEXAS се отлага за 2 октомври. Той трябваше да се случи на 21 юни, но се мести за есента, като мястото си остава същото - Зала 1 на НДК.

Причината е във възникнали промени около някои от европейските концертни дати на бандата в подкрепа на албума 'Jump on Board'.
 
Закупените вече билети за шоуто, организирано от Loud Concerts, ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.
 
Феновете, за които 2-и октомври е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 
 
Краен срок за връщане на билетите 13.07.2018 година.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 
Билетите за концерта на TEXAS за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории не се променят и са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. 

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
Шоуто на TEXAS на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!
 
Източник: loudconcerts.com