СЛАШ прие да плати на бившата си жена над 6 милиона долара

13 Юни 2018
news page

СЛАШ се е съгласил на споразумение, според което, ПЕРЛА ФЕРАР - жената, с която продължава да е в процес на развод, трябва да получи 6.6 милиона долара.

То все още не е финализирано, но като част от предложението, китаристът ще й плаща всеки месец издръжка от 100 хиляди до смъртта й или до момента, в който евентуално се омъжи отново.
 
Тези 6.6 милиона са отделно - за изравняване на финансовото състояние на двамата. СЛАШ ще може да запази и всичките си китари и музикално оборудване.
 
52-годишният музикант ще даде на 43-годишната си бивша половинка основните родителски права над двамата им сина - ЛОНДОН (15) и КЕШ (13), но  си запазва ролята на съвместен настойник. СЛАШ ще плаща и 39 хиляди долара месечна издръжка за децата, които ще получават 1.8 % от приходите му до 2036.
 
ФЕРАР ще може да запази три от колите -  Range Rover 2014, Mercedes AMG 2015 и Mercedes GL 450 2015.
 
Според подадените в съда документи, месечният приход на СЛАШ възлиза на 345 хиляди долара - "Искам да продължа живота си напред." - е неговият коментар.
 
Двамата се ожениха през 2001, но без брачен договор, което означава, че ПЪРЛА има право да получи половината от състоянието на СЛАШ, натрупано в периода до 2014, когато започна сагата с развода.
 
По рано днес съобщихме, че групата на СЛАШ GUNS N' ROSES - е получила 5 милиона паунда само за участието си през изминалия уикенд на британския Download
 
Освен това - концертите им в периода април 2016 - ноември 2017 са достигнали продажби от над 475 милиона долара, което поставя турнето 'Not In This Lifetime' на GUNS N' ROSES на четвърто място в историята на света по приходи - още подробности
 
 

 

Източник: blabbermouth.net