ФИЛ КОЛИНС има едно условия за ново събиране на GENESIS

17 Август 2018
news page

ФИЛ КОЛИНС обяви, че би участвал в ново събиране на GENESIS, но при едно условие. И то е - МАЙК РЪДЪРФОРД и ТОНИ БЕНКС да се съгласят зад барабаните да седне синът му НИК КОЛИНС.


Последният е неизменна част от групата на баща си, след завръщането му на концертния подиум миналата година, което само по себе си задълбочи мълвата, че GENESIS също могат да се завърнат като колектив след 11-годишна пауза.

Не бих казал, че това е невъзможно...” - казва ФИЛ КОЛИНС в ново интервю пред Rolling Stone.

С МАЙК и ТОНИ все още сме доста близки. Трудно ми е да си представя какво би било ако не седя аз зад барабаните, но всичко е възможно.”
 
ФИЛ подчертава, че и двамата му колеги били "силно впечатлени от НИК", след като го гледали да свири на живо с групата на КОЛИНС миналата година в Лондон.

РЪДЪРФОРД не скрил изумлението си - "Той просто разбира за какво стана дума. Знае какво е необходимо и какво трябва да се направи в дадена песен" Това бяха страхотни думи, а по онова време НИК беше само на 16 години.- разказва КОЛИНС.

"И така, ако ще правим нещо заедно, май ще трябва зад барабаните да е НИК, защото аз няма да мога да се справяДвамата го ценят достатъчно, за да му позволят да стане част от групата.”
 
И все пак, ФИЛ не крие, че големият разговор по темата все още не се е състоял.  

Споменах идеята си на ТОНИ много тихо - ако ще се събираме, на барабаните трябва да е НИК. Той не каза 'не', но пък и не съм сигурен дали изобщо ме чу.” - завършва ФИЛ КОЛИНС.
 
Източник: ultimateclassicrock.com