Започва Седмицата на ИМЕЛДА МЕЙ по радио ТАНГРА МЕГА РОК

10 Септември 2018
news page

Това е Седмицата на ИМЕЛДА МЕЙ по ТАНГРА МЕГА РОК

Поводът е предстоящият й първи концерт у нас, а сега по радиото ще ви разкажем тази невероятна история...В нея има всичко - уиски, секс, бунт, приятелство, но най-вече - СТРАХОТНА МУЗИКА!

Не изпускайте специалните епизоди - всеки ден в 7, 9, 13 и 15 часа БГ време.

ИМЕЛДА МЕЙ - новата музикална емлблема на Ирландия идва и у нас, при това на върха на славата си. Тя ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един супер концерт в Античния театър в Пловдив.

На 21 септември, протежето на великия ДЖЕФ БЕК, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години. Специален гост ще бъде НИЯ - Гласът на България!
 
ДИСКОГРАФИЯ: 
 
No Turning Back (2003)
Love Tattoo (2008)
Mayhem (2010)
Tribal (2014)
Life Love Flesh Blood (2017)
 
 
 Концертът в Пловдив се организира се от радио ТАНГРА МЕГА РОК в рамките на световния музикален форум Sounds of The Ages 2018.

Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв ще откриете ексклузивно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители. 
 
ИМЕЛДА МЕЙ е излизала да пее на сцена с най-големите - ЛУ РИЙДТОМ ДЖОУНСДЕЙВИД ГИЛМОРРОБЪРТ ПЛАНТU2 и много други...!

Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, ИМЕЛДА пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок , акустични и почти кинематографични преживявания.
 
Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която то се превърна!”  - подчертава БОНО от U2, който е ментор на ИМЕЛДА и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.    
 
Продуцент на албума е американската легенда – ТИ БОУН БЪРНЕТ, носител на най-големите музикални и филмови награди за работата си с БОБ ДИЛЪНЕЛТЪН ДЖОНРОБЪРТ ПЛАНТ и АЛИСЪН КРАУСРОЙ ОРБИСЪНГРЕГ АЛМАНCOUNTING CROWES, филма за ДЖОНИ КЕШ и много други.
 
На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият ДЖЕФ БЕК, а на пиано - маестро ДЖУУЛС ХОЛАНД. Основните музиканти са: китаристът МАРК РИБОТ(бандата на ТОМ УЕЙТС и ЕЛВИС КОСТЕЛО), барабанистът ДЖЕЙ БЕЛРОУЗ (РОБЪРТ ПЛАНТ) и китаристът ЗАК ДОУВС (THE LAST SHADOW PUPPETS).  
 
 
 
В Пловдив ще видим на живо не само новите песните, но и предишните хитове,  които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията 'Johnny's Got A Boom Boom' (2008) и ‘It's Good To Be Alive’ (2014).

ИМЕЛДА МЕЙ на живо в Античния театър на на 21 септември 2018.
 
Със съдействието на Община Пловдив! 
Източник: RadioTangra.com