Часовниците METALLICA вече са произведени - вижте видео

09 Ноември 2018
news page

METALLICA пуснаха линията часовници, за която ви съобщихме още през лятото, а днес можем да ги видим във видеото долу.

Те е създадена съвместно с производителя от Южна Калифорния - Nixon и групата припомня думите “time marches on” - част от нейната класическа песен 'For Whom the Bell Tolls'

Става дума за осем модела, всеки от които има на циферблата си нещо от дизайна на албум на METALLICA, плюс един девети - екслузивен часовник, произведен в ограничен тираж. 

Цените на часовниците варират от 125 до 750 долара, а печалбата от продажбите ще бъде дарена на Фондацията в подкрепа на американски музиканти в нужда. 

Фирмата Nixon, която започна своята дейност през 90-те, вече има модели направени съвместно с някои от най-известните американски спортисти като скейтбордиста ТОНИ ХАУК, сърфистите ДЖОН ДЖОН ФЛОРЪНС и ЛИЙЛА ХЪРСТ и други. 

Те са идеалният партньор за нас - независими и уникални. Фокусирани в съзидателността и качеството. Вече работихме с Nixon през 2010, когато заедно направихме една лимитирана серия рокаджийски часовници с части от наши китари и дрехи в полза на Музикантите в нужда!” - пишат  METALLICA в своя уебсайт.  
 
 
Източник: blabbermouth.net