ДЕЙВ ГРОЛ посети пожарна в Калифорния - готви барбекю за огнеборците

14 Ноември 2018
news page

Ужасяващите пожари продължават да съсипват Южна Калифорния, а ДЕЙВ ГРОЛ е все така верен на умението си да бъде навсякъде. 

Снощи, предводителят на FOO FIGHTERS е посетил пожарна № 68 в град Калабасас, за да окуражи огнеборците, както и да ги гости с направено от него барбекю в знак на благодарност за усилията им да спасят каквото могат.

Пожарникарите публикуваха снимката, която виждате горе и подчертаха, че посещението на звездата е било страхотно, а поднесената от него храна - великолепна.
 
Досега бедствието отне живота на 44 души, а стотици жители на щата, сред тях и много звезди и актьори, изгубиха къщите си.
 
ДЕЙВ ГРОЛ бил усъвършенствал уменията си да готви на барбекю в продължилата цяла година почивка след турнето по повод албума на FOO FIGHTERS -  'Sonic Highways' от 2014 и преди записите за последния 'Concrete and Gold' от миналата година. 

Никога не съм имал толкова дълга ваканция. Стоях до барбекюто месеци наред. Правех по 8 брискети седмично. Даже почернях малко.” - сподели ГРОЛ през 2017.
 
От време на време, той поддържа формата си на готвач и в ресторанта 'Beached Pig' в Студио Сити, в който жена му ДЖОРДИН е един от собствениците.
Източник: ultimateclassicrock.com