ЧРД на новия водещ на 'ДЖИТБОЛ' - МИЛА СТОЯНОВА - слушайте в PODCAST

27 Декември 2018
news page

Намираме се в период на интензивни празници! Успоредно с общочовешките тържества, екипът на радио ТАНГРА МЕГА РОК отбелязва и поредица дум-дум преживявания по лични поводи.

След рождения ден на ВЕЛИСЛАВ СТОЯНОВ онзи ден, сега е ред на МИЛА СТОЯНОВА да ни опие по повод своя. 

Тя е най-младият член на опитната глутница на радиото и е с подчертано спортен профил (сърф, плуване, сноуборд и др), който се вписва точно в посоката на развлекателното, светско, спортно, рокендрол шоу 'ДЖИТБОЛ', което тя води вече от два месеца.

Утре в 12:00 ще бъде последното издание на предаването за 2018, а сега слушайте в PODCAST предишния 'ДЖИТБОЛ' с крайно интересни теми и гости.

- Първа в студиото се появи ПЕТЯ КАЙРЯКОВА (снимката долу), която ни запозна със своя поглед отвътре към забележителния проект на подводната археология - 'Black sea map', в който тя е пряк участник.

- След това се намеси старият ни приятел - АСЕН МАРКОВ (пак снимката долу) - главен секретар на министерството на младежта и спорта. С него говорим за постигнатото през 2018 и очакванията за новата година.

- В крайна сметка, отново опряхме и до друг стар приятел - ДАНЧО ГРОЗДАНОВ (горе), който направи бърз разрез на световния футбол.

ЧРД на МИЛА

 

Източник: RadioTangra.com