Гледайте пълния трейлър на филма за историята на MÖTLEY CRÜE - 'The Dirt'

20 Февруари 2019
news page

Първият трейлър за дългоочаквания игрален филм за историята на MÖTLEY CRÜE най-после се появи официално в мрежата.

Премиерата на филма ще бъде на 22 март по Netflix, след като първоначално идеята за продукцията започна да се разработва от Paramount, а след това и Focus Features.

Той е правен по книгата-бестселър 'The Dirt - Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band', а режисьор е ДЖЕФ ТРЪМЕЙН, добре познат ни от 'Bad Grandpa' - четвъртата част от поредицата  'Jackass'

Специално за филма, MÖTLEY CRÜE са записали четири чисто нови песни с продуцента БОБ РОК, а басистът НИКИ СИКС ги определи като "сурови и истински".  

"Всеки свири като побеснял и парчетата направо смазват." - пише той в Twitter.
 
Едното от парчетата е с участието на рапъра МАШИЙН ГЪН КЕЛИ и ще бъде пуснато за първи път утре в популярното радиопредаване на китариста на SEX PISTOLS - СТИЙВ ДЖОУНС'Jonesy's Jukebox' по радио 95.5 KLOS в ЛОс Анджелис.
 
КЕЛИ, чието истинско име е КОЛСЪН БЕЙКЪР, играе във филма барабаниста ТОМИ ЛИЙ. В другите роли ще видим - като певеца ВИНС НИЙЛ - ДАНИЕЛ УЕБЪР от 'The Punisher', като СИКС -  ДЪГЛАС БУУТ, в кожата на китариста МИК МАРС влиза ИВАН РЕОН от 'Game Of Thrones'.
 
Като една от най-важните фигури в историята на MÖTLEY CRÜE - на мениджъра ДОК МАКГИЙ - ще видим ДЕЙВИД КОСТИБЪЛ (второстепенна роля в 'Breaking Bad').

"Бях мениджър на SCORPIONS, BON JOVI, SKID ROW, KISS, но никога не ми се беше случвало това, на което ме подложиха MÖTLEY CRÜE." - казва той в трейлъра.
 
 

 

Източник: blabbermouth.net