ДЖОУИ ДЕ МАЙО - "Никога не сме обявявали, че това е краят на MANOWAR''

04 Май 2019
news page

ДЖОУИ ДЕ МАЙО - басистът на MANOWAR даде интервю за официалния сайт на групата. Ето един интересен откъс от него:

Въпрос: MANOWAR точно завършихте първата част от световното турне 'The Final Battle' 2019. Как беше?
 
ДЖОУИ: "Много впечатляващо!"
 
Въпрос: Да изясним думата "final". Тези концерти през лятото наистина ли ще бъдат последните на MANOWAR за всички времена?
 
ДЖОУИ: "ОК, нека изясня нещо. Ние никога не сме обявявали края на MANOWAR. Дори не ни е минавало през ума, никога повече да не правим турнета. Има толкова много места по света, които не спират да ни канят… Казахме, че е време за почивка, за да можем да опработим върху други проекти за нашите фенове. Например - аз ще тръгна на път с турнето с моите речи и срещи с почитатели през зимата. Ще разказвам за историята на бандата, ще покажа редки снимки и видеоклипове. В същото време работя по нова рок опера - нещо като 'We Will Rock You', но в стила на MANOWAR. Разбира си, ще продължим и с Част 2 и Част 3 от нашата трилогия 'The Final Battle'.

Ще бъда откровен - с невероятния успех на това турне и фенове, които буквално ни молят да продължим, ще бъде трудно да не мислим за ново турне. Имаме фенове, които твърдят, че мисълта, че се оттегляме и няма да правим повече концерти, отнема радостта в живота им. Да имаш такова влияние е чест, но и голяма отговорност, която ние приемаме много сериозно."
 
MANOWAR ще свирят на 16 юни в Арена Армеец в София.
 
 
Източник: classicrock.teamrock.com