БРУС ДИКИНСЪН ще представи авторското си шоу в София на 23 декември

04 Юли 2019
news page

Вокалистът на IRON MAIDEN - БРУС ДИКИНСЪН ще представи своето авторско шоу на живо в Зала 1 на НДК на 23 декември, съобщиха Sofia Music Enterprises

Животът на ДИКИНСЪН наистина е необикновен - той е самолетен пилот и капитан, авиационен предприемач, пивовар, телевизионен актьор, сценарист, автор на бестселъри, изнасял е мотивиращи ораторски речи, има два издадени романа и е международен фехтовач.

През 2017, той започна да промотира автобиографията си 'За какво служи този бутон', като направи няколко литературни четения, съпроводени със срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания.

Оттогава, 'За какво служи този бутон' – Вечер - разговор с Брус Дикинсън' се превърна в собственото му шоу, което наподобява стандъп комедия.

Шоуто е с продължителност 2 часа - разделено е на две части, като в началото БРУС разказва по много забавен и хумористичен начин вълнуващия си живот.

Представяйки завладяващи истории със своя уникален стил, придружени от лични снимки, БРУС разказва и анекдоти не само от книгата си, но и други по-малко известни и непубликувани истории. 
 
Втората част е съставена от въпроси към БРУС - той отговаря на всички чудати и директни въпроси по един невероятно импровизиран и остроумен начин. Всичко това, прави шоуто увлекателно и незабравимо.
 
Билетите за шоуто 'За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън' в София са с цени от 45 до 120 лв - ще ги намерите в системата на www.Eventim.bg.
Източник: sme.bg