ОСТАВА празнуват 27 рожден ден с биографична книга и два концерта

12 Август 2019
news page

ОСТАВА отбелязват 27 години на сцената с промоция на биографичната книга „аз ОСТАВА“ и два големи концерта в София и Пловдив. 

 
Шоуто в София е на 30 август в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина, а още на следващия ден - 31 август, групата ще свири в пловдивския бар Конюшните.

Първоначалната идея за биографична книга за ОСТАВА е на журналиста Даниел Ненчев и се ражда още преди 8-9 години, но за съжаление така и не успява да бъде реализирана.

Преди година същата идея се заражда в главата на автора Георги Гаврилов и екипа на издателство Scribens, които твърдо решават да реализират това предизвикателство. В резултат на усилената работа на Георги, Мария Куманова, Наталия Иванова и Валентин Дишев биографичната книга „аз ОСТАВА“ е вече факт.

Специален принос имат също Елин Рахнев, който дава името на творбата и Даниел Ненчев, чийто избрани интервюта с артисти и приятели на групата намират място в нея. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са правени от Добрин Кашавелов.

В „аз ОСТАВА“ освен безброй истории на бандата, читателите ще намерят непознати текстове на песни, отговори на въпроси от фенове, една страхотна обща среща между музикантите и авторите, разкази на много хора, свързани с ОСТАВА и още много интересни неща. По време на двата концерта всеки ще може да си закупи книгата, а след това тя ще бъде налична и в книжарниците в страната.

В 2-часовата програма на концертите освен големите си хитове, бандата ще изсвири и първите две готови песени от предстоящия си нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през идната пролет.    

Тази година специални гости на софийския концерт на ОСТАВА ще бъдат JEREMY?, а DJ-съпортаът ще е от Пинг Понг Галя.

БИЛЕТИ за двата концерта, могат да бъдат закупени в мрежата на www.Eventim.bg.
 
Източник: RadioTangra.com