Шоуто ROCK THE OPERA в Античния театър в Пловдив на 7 септември

14 Август 2019
news page

Музикалното събитие ROCK THE OPERA ще се състои на 7 септември в Античния театър в Пловдив.

Ето и официалната пресинформация, която получихме днес - публикуваме я без съкращения:

Уникален рок концерт със симфоничен оркестър, рок група и гостуващи солисти. Концертът се организира със съдействието на Oркестъра на Пловдивската държавна опера, Пражката филхармония и една от най-обичаните рок групи в България - АХАТ.

На 7.9.2019 ще чуете невероятните изпълнения на Звезди Керемидчиев (АХАТ), Атанас Пенев (БТР), Невена Цонева, Маркета Пауличкова и Леан Джарвис

Поддържащи вокали: Trio Trinity;
Диригент: Фридман Рийле 

В програмата са включени вечните и най-добри хитове на Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Pink Floyd, AC/DC, Rolling Stones и други класически рок групи.

Шоуто премина в София при пълна Зала 1 на НДК на 19 декември, а в Пловдив маестро Фридман Рийле идва веднага след представяне във Виенската опера на 25 август.

Това ще бъде едно невероятно и запомнящо се събитие в прекрасната столица на културата – Пловдив, за всички, които харесват рок музиката, представена по неповторим начин от музиканти на световно ниво!

Над 50 представления на ROCK THE OPERA се състояха с голям успех досега в цяла Европа на емблематични места като Виенската опера, Концертгебау в Амстердам, Античния театър в Атина и др.

Кратък запис от музикалното шоу, който виждате долу, ще ви дадет представа за мащаба на събитието и качеството на предлаганата музика: 
 
 
Източник: www.rocktheopera.com