Руски женски РЪГБИ отбор с кавър на SEX PISTOLS за благодарност към Англия

22 Октомври 2019
news page

В разгара на Световната купа по РЪГБИ в Япония 2019, женски отбор от Русия записа кавър версия на хита на SEX PISTOLS - 'God Save The Queen', съобщава сайтът tjournal.ru.

Момичетата, които специално за този проект се казват RUBYSTOLS, са посветили записа на Англия - с благодарност за това, че през 1823 там се ражда РЪГБИ.   

Ръгбистките дори направили клип към парчето - 'England, Thanks For Rugby', а по време на снимките дори превлекли вниманието на руската полиция.

Те наели моторна лодка, с която по река да се доближат до британското посолство в Москва и да развеят към него от палубата чаршаф с надпис  'Англия, благодарим ти за РЪГБИ!'

Озадачените полицаи бързо се качили на борда и след кратък разговор с капитана, започнали да разпитват и момичетата.

"Взеха надписа и започнаха да задават въпроси - какво пише тук? Какво означава това? Защо го правите? Каква е тази акция и с каква цел се прави?"  - разказва КСЕНИЯ КИТАЕВА.

"Казахме си всичко, както е - че снимаме видео в знак на благодарност към Англия за ръгби, но изглежда, че отговорът не им прозвуча много убедително. Май мислеха, че имаме някаква нечиста цел и продължиха да ни питат всякакви неща."

За щастие, RUBYSTOLS успяват да завършат снимките, като някои от кадрите с полицията дори влизат във финалната версия на клипа:

 

Източник: tjournal.ru