Мениджърът на SLAYER каза - 'Последно турне не означава край на групата'

13 Ноември 2019
news page

РИК СЕЙЛС - мениджърът на SLAYER изтъкна, че въпреки наближаващия последен концерт, това не означава, че групата ще прекрати дейността си след него.

 
Траш метъл титаните в момента продължават прощалната си серия през Америка, а финалният им поклон пред публиката ще се случи в две последователни вечери - 29 и 30 ноември в The Forum в Лос Анджелис.
 
В итервю за MassLiveСЕЙЛС подчертава, че SLAYER винаги са били “много почтени като група” и искат да се оттеглят, докато са на върха, но това не означавало непременно край.
 
Това са две различни неща. Напълно разбирам решението им да спрат с концертите. Не го правят, за да "издоят" феновете си с уж последно турне. Но това не означава, че приключват - просто спират с турнетата. Разбирам ги и мисля, че взеха правилното решение.” - казва мениджърът.

Миналата седмица SLAYER излъчиха новия си концертен филм еднократно в 1500 киносалона в целия свят.

'Slayer: The Repentless Killogy' се състои от две части - първо късометражен филм с трите най-нови видеоклипа на групата - "You Against You""Repentless" и "Pride in Prejudice", след което и в разказвателна форма се включват някои от актьорите в тях като ДЖЕЙСЪН ТРОСТ, който изпълнява главната роля на УАЙЪТ и естествено ДАНИ ТРЕХО.

Втората част на практика ни показва целия концерт на SLAYER във Forum в Лос Анджелис през август 2017.

Два дни след премиерата на филма по кината - на 8 ноември той излезе и на Blu-ray, а аудиото е издадено на CD и винилова плоча.
 
Режисьор на 'Slayer: The Repentless Killogy' е БИ ДЖЕЙ МАКДОНЪЛ.
Източник: classicrock.teamrock.com