Гледайте 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' - музикалното шоу по БНТ 1 - днес в 22:00

21 Януари 2020
news page

Тази вечер, точно в 22:00 по БНТ1 започва третият епизод на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' - новото музикално шоу, чието лице е водещият на радио ТАНГРА МЕГА РОК - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Главен герой ще бъде МОНИ ГАСПАРОВ!

Той e представител на най-големия инвеститор в България - българите, които живеят далече от нашата страна, но изобщо не късат връзките си с нея. 

МОНИ живее в Америка вече повече от 20 години, но това не му пречи да бъде български писател с вече няколко много интересни книги. Той е и български журналист с бистър поглед върху света и обществена фигура с доста дълбоки музикални интереси. И романите му са такива - ‘Бизони край Дунава’ и ‘Когато Джими Хендрикс беше Българин’.

ГАСПАРОВ действа в Чикаго, а това, според някои, е петият по големина град в света по българско население - след София, Пловдив, Варна, Бургас...горе долу колкото Русе!

Рейтингът на старта е забележителен - първият епизод с главен герой ИВАН ЛЕЧЕВ е достигнал до 347 000 зрители и продължи отново с над 300 хиляди във втория - с КОСЬО МАРКОВ от ТАНГРА!

Въпреки скептичното изражение на снимката, ВЪРБАНОВ коментира успеха на първия епизод с думите:

Вижте кои са песните на ИВАН ЛЕЧЕВ и КОСЬО МАРКОВ и кадри от снимките на предаването в столичното студио Audioslot - в официалната страница на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' 

Текстът продължава и под снимката: 

Кажи ни каква музика слушаш, за да разберем по-добре какъв си?”


Точно това правят те - популярни фигури, не само музиканти, но и всякакви артисти, успешни спортисти и дори политици  ще ни представят своите 10 най-любими песни. Така ще ги виждаме от една интересна, а за някои и неочаквана гледна точка.
 
ВАСИЛ ВЪРБАНОВ ще добавя ненатрапчиво и някои любопитни факти и истории зад парчетата, които зрителят вижда на екран.
 
Очаквайте 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' тази вечер в 22:00 по БНТ1.
Източник: RadioTangra.com