Любимите парчета на САНИ ЖЕКОВА довчера в 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' по БНТ1

28 Януари 2020
news page

Тази вечер, точно в 22:00 по БНТ1 започва Епизод №4 на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' - новото музикално шоу, чието лице е водещият на радио ТАНГРА МЕГА РОК - ВАСИЛ ВЪРБАНОВ.

Главен герой ще бъде АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА!

А кой не знае коя е САНИ? Звездата на българския сноуборд и на практика – първият голям символ на този превъзходен спорт у нас! Пляскахме с всички сили и крещяхме името й в цели три издания на Зимните олимпийски игри....А тя се пързаляше с нашето знаме на гърдите и в сърцето....Следвахме я и в много други световни състезания...

МЛАД, МОДЕРЕН и МНОГО СВЕТЪЛ ЧОВЕК!

Тя идва при нас по-малко от година след официалния край на своята професионална кариера...

'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' с водещ ВАСИЛ ВЪРБАНОВ започва след 'РЕФЕРЕНДУМ' - точно в 22:00 по БНТ1...

Рейтингът на старта е забележителен - първите три епизода с главни герои ИВАН ЛЕЧЕВ, КОСЬО МАРКОВ (ТАНГРА) и СИМЕОН ГАСПАРОВ достигнаха общо до близо 1 милион зрители!

Вижте кои са техните песни, както и кадри от снимките на предаването в столичното студио Audioslot - в официалната страница на 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' 

Текстът продължава и под снимката: 

Кажи ни каква музика слушаш, за да разберем по-добре какъв си?”

Точно това правят те - популярни фигури, не само музиканти, но и всякакви артисти, успешни спортисти и дори политици  ще ни представят своите 10 най-любими песни. Така ще ги виждаме от една интересна, а за някои и неочаквана гледна точка.
 
ВАСИЛ ВЪРБАНОВ ще добавя ненатрапчиво и някои любопитни факти и истории зад парчетата, които зрителят вижда на екран.
 
Очаквайте 'МОЯТ ПЛЕЙЛИСТ' тази вечер в 22:00 по БНТ1.
Източник: RadioTangra.com